Visita a les Coves de Montserrat

Duració: aproximadament 1 hora.
Inclou visionat del nou Video Mapping.
Passeig enriquit per experts guies que, a més d’explicar-nos les característiques i el resultat del procés geològic que ha donat forma a la cavitat, ens mostraran l’hàbitat dels primers pobladors de Montserrat i ens endinsaran en un món d’històries i llegendes.

Només cal traspassar el llindar de l’entrada per encetar un recorregut d’uns 400 metres i 500 esglaons seguint els conductes més espaiosos i més bellament ornamentats per les successives generacions d’espeleotemes (estalactites, estalagmites i columnes). Passeig enriquit per experts guies que, a més d’explicar-nos les característiques i el resultat del procés geològic que ha donat forma a la cavitat, ens mostraran l’hàbitat dels primers pobladors de Montserrat i ens endinsaran en un món d’històries i llegendes.

Preu de les visites

PÚBLIC GENERAL 

  • Entrada general: 8,50€
  • Entrada reduïda: 7,25€ (estudiants, professors, grups de més de 20 persones, Carnet Jove, jubilats i pensionistes, aturats, família nombrosa, monoparental)
  • Entrada infantil: 6,00€ (de 5 a 12 anys)
  • Gratuïta (menors de 5 anys)

Hores d’entrada de les visites

Consultar hores de visita segons temporada aquí

​CAL ARRIBAR A L’APARCAMENT COM A MÍNIM 15 MINUTS ABANS DE L’INICI DE LA VISITA, EN CAS CONTRARI NO US DONARÀ TEMPS A PUJAR LES 244 ESCALES QUE HI HA FINS A LA COVA.

​Llegiu detingudament la informació d’interès que trobareu tot seguit.

Idiomes

Les visites guiades són, per defecte, en català, però les visites de les 13h i 18h son susceptibles de canvi al castellà si se’ns demana.

​Podem atendre en anglès, però per a les visites guiades només es podrà facilitar un guió textual. Si necessiteu guiatge en anglès caldrà trucar amb temps i es veurà disponibilitat.

Altres dades

  • Queda prohibit l’ús de flaixos a l’interior així com filmar l’audiovisual.
  • No és permesa l’entrada d’animals de companyia a excepció dels gossos pigall.
  • Els infants han d’anar acompanyats sempre per un adult.
  • Us trobeu dins l’entorn del Parc Natural compliu la normativa.

Important!

L’accés a les coves es realitza mitjançant l’ascens de 244 graons, uns deu minuts des de l’últim pàrking. ULL! N’hi ha un a l’àrea d’esplai de la Salut (ermita), però vosaltres podeu pujar fins el segon AMB EL COTXE!
A l’interior farem un recorregut lineal total d’uns 800 metres i 500 esglaons..
El desnivell des de l’entrada fins el punt més baix del recorregut és de 20 m, tot i que el desnivell acumulat entre l’anada i la tornada és de 64 m, 32 negatius i 32 positius que transcorren pels 500 esglaons que hi ha dins de la cova.
Durant tot l’any la temperatura interior de la cova és de 14 graus i l’humitat relativa del 97%.
Es recomana portar calçat esportiu i una peça de roba de màniga llarga fins i tot a l’estiu. Podeu portar una llanterna o frontal.
Desplaça cap amunt