Families

Recomanacions per a sortides en família

Collbató és un destí fantàstic per a venir a passar el dia amb els nens/es i en família: la Cova del Salnitre, senders de dificultat baixa i mitjana, activitats de descoberta del nucli medieval i tota una gamma de restaurants family friendly o la mateixa Àrea d’Esplai de la Salut on poder fer un pícnic.

Si el que voleu és visitar les Coves de Montserrat, el punt d’inici ideal és el pàrquing de l’Àrea d’Esplai (amb lavabos i servei de Bar).

Si teniu ganes de caminar, podreu deixar el cotxe allí mateix i agafar el petit sender que us guiarà al segon pàrking, ja al peu de les escales que menen a la Cova (recordeu que són 244 esglaons!) Compteu que tindreu un 20-25 minuts d’ascens.

Si creieu que les escales d’accés i les interiors ja són prou caminada, podeu agafar el cotxe i deixar-lo al segon pàrquing, ull als diumenges perque pot ser que estigui ple, aneu amb temps! 

​A l’entrada de la Cova us estarà esperant un dels fantàstics guies per començar l’itinerari guiat (a l’interior trobareu més de 500 esglaons més!). 

Consorci de Turisme del Baix Llobregat

Entrant a la pàgina web del Consorci de Turisme del Baix Llobregat podeu aconseguir interessants descomptes per a les Coves de Montserrat i també per a altres recursos de la comarca!

Visites

Senderisme

El poble de Collbató ha estat durant segles el portal d’entrada per excelència de la muntanya de Montserrat i del seu monestir. Un gran nombre de camins, senders i corriols travessen el seu terme i a través de les rutes que us proposem a continuació, podreu descobrir alguns dels racons més bells de l’entorn del Parc Natural i del Parc Rural de Montserrat.

Tant si sou mutanyencs experts com si sou senderistes per afició, Collbató és el punt d’inici ideal. Baixa’t totes les rutes!

​El punt d’inici que es proposa en totes les rutes és la plaça de l’Església de Collbató, així doncs, podeu deixar el cotxe a la mateixa Àrea d’Esplai de la Salut i prendre les escales que us menaran, en 5 minuts, al nucli de Collbató, o aparcar al mateix pàrquing del nucli antic, vosaltres decidiu! Si voleu pujar a la Cova Gran i ja esteu a l’Àrea d’Esplai, no cal que aneu fins a l’església perque haureu de tornar enrere!

Us proposem 5 rutes de diferents dificultats i diferent duració, a continuació, la descripció de cada una d’elles!

Scroll to Top