Esport i aventura

La muntanya de Montserrat és l’entorn idoni per a la realització d’esports a l’aire lliure, cal recordar, però, que el relleu és complicat, que no hi ha fonts naturals i que és fàcil perder’s entre els nombrosos senders que creuen la muntanya. Així doncs, us recomanem que us informeu amb antel·lació i que aneu acompanyats d’experts si no esteu avesats a la realització d’esports d’aventura en una muntanya com Montserrat. 

​Us recordem, també, que ens trobem dins d’un Parc Natural i cal respectar l’entorn.

Activitats d’aventura

Espeleologia

A més de Les Coves de Montserrat (del Salnitre, Freda, Gran i de les Arnes), més de 100 avencs i coves recorren les entranyes de la Muntanya de Montserrat. Els pous i els avencs son les cavitats que presenten una major evolució (Pouetons de les Agulles, Avenc Ventós, etc.)

Read More

Excursionisme

L’actual i extensa xarxa de senders que trobem a Montserrat és l’herència que ens deixen els antics habitants de les contrades montserratines que aprofitaren tots i cada un dels recursos que la muntanya els podia oferir, sense que la complexitat del relleu no els acovardís, sortejant per canals i carenes aquells grans obstacles: parets i agulles montserratines que s’aixecaven com a gegants davant seu.

Read More

Vies Ferrades

Dins el Parc Natural hi trobareu gran nombre de canals equipades i vies ferrades de dificultat mitjana o alta: La Teresina, les Dames, Els Micos, El Tres en Ratlla, El Torrent de la Font Seca o el Joc de l’Oca.

Read More

Escalada

L’escalada a Montserrat és reconeguda mundialment pel seu peculiar conglomerat, i fa de la muntanya punt de destinació obligatòria per als escaladors de tot el món.

Read More

Esdeveniments esportius

Desplaça cap amunt